Moncler Jassen Dames

Home  /  Moncler Jassen  /  Moncler Jassen Dames

Moncler Jassen Dames

 

 

Om korting te pakken bij betrouwbare webshops met officiële Moncler Jassen Dames klik op bovenstaande kortingen.
Moncler jas voor de dames

Moncler is een merk wat veel wordt nagemaakt. Online zijn daar veel webshops die beweren Moncler jassen aan te bieden. Wij hebben een overzicht gemaakt van wat de betrouwbare partners van Moncler online zijn. De dames jassen van Moncler staan bekend om kwaliteit, comfort, warmte en duurzaamheid. Deze Moncler Jassen Dames outlet is ook echt gewild bij de couture liefhebbers. De Jassen Dames van Moncler zijn dikker dan de zomerjassen, goed gevoerd met dons en perfect gemodelleerd.
Moncler Jassen Dames nu tot 75% Korting!

Kenmerken Moncler Dames jas

moncler dames outlet

Geschiedenis Moncler jassen Dames

Moncler is opgericht in 1952 in de Franse nostalgische stad Grenoble. De oprichter van het merk is Rene Ramillon. De naam Moncler is ontstaan vanuit de omgeving van Grenoble, er was namelijk een berg die Monestier-de-Clermont heette. De oprichter was een bekend ondernemer in de regio. Hij bezat een fabriek die al vele bergklim artikelen produceerde. Deze ondernemer bezat meerdere patenten. Samen met zijn vriend Andre Vincent runde Rene zijn bedrijf. Tijdens de koude dagen werden de door de Rene geproduceerde donsjassen veel gedragen. Bij het Alpine skiën werd de jas ook gedragen door zijn lichte gewicht en goede warmte was dit ideaal. Zo ontstonden er productaanpassingen zodat het voor skiërs een perfect product was.

Moncler’s inzet om frontrunner op couture fashion te zijn liegt er niet om. Naast deze dames jassen biedt Moncler ook jassen aan zoals: Moncler winterjas, Moncler zomerjasMoncler jassen heren, Moncler jassen dames en Moncler donsjas. Pak dus de sale op deze Moncler jassen dames outlet mee

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 3,20 out of 5)
Laden...